2018/10/10

Matkaan kaksin

Meidän mennyt vuosi on hurahtanut ohi kuin sumussa. Tiesimme jo etukäteen, että näin tulee käymään kun rakentaa taloa. Silloin kaikki muu jää taka-alalle. Näin jälkeenpäin tulee mietittyä mistä kaikesta jäimme paitsi. Tajusimme muutama viikko sitten, että emme esimerkiksi juhlineet meidän hääpäivää ja vuosia hengissä ollut perinne katkesi. Mutta ajattelimme, että koska vielä sentään olemme yhdessä yhden "pikkuisen" rakennusprojektin jälkeenkin niin meille ei ole mikään ongelma juhlia hääpäivää hieman jälkijunassa. Eikö vaan?! Me olemme hääpäivän kunniaksi viimeiset neljä vuotta käyneet muutaman päivän reissussa ihan kahdestaan. Olemme mm. nähneet Venetsian, Pietarin ja Prahan. Koska olemme tehneet lyhyempiä reissuja olemme suosineet lähellä olevia kaupunkeja, mutta mielellään sellaisia jossa kumpikaan meistä ei ole vielä vieraillut. Tänä vuonna valitsimme.. ta-tta-daaa: Budapestin..

Kuva: The Ritz Carlton

Olemme reissussa kaksi yötä. Lähdemme perjantai-aamuna ja tulemme takaisin sunnuntaina. Uskon, että tämä on juuri sopivan mittainen reissu. Meidän tavotteissa on päästä kosketukseen paikallisen kulttuurin kanssa, maistaa paikallista ruokaa ja saada ainakin jonkinmoinen käsitys kaupungista. Olisi hienoa jos kerkeisimme liikkua myös hieman keskustan ulkopuolella kaupunkia ympäröivillä kukkuloilla. Erityisesti odotamme tietenkin rauhallisia aamuja, pitkiä kävelyjä ja ajan kanssa nautittuja illallisia - nämä ovat ehkä ne asiat joita emme perheenä voi toteuttaa nyt kun pojat ovat pieniä. Tällaisissa tunnelmissa aiomme siis viettää meidän kahdeksatta (!!) hääpäivää. 

Oletko sinä käynyt Budapestissa? Onko sinulla vinkkejä ruokapaikoista tai hienoista nähtävyyksista?

-Såfin 

2 kommenttia:

  1. Jee, mietin kans Budapestiä nyt syksyksi, mutta päädyttiin sitten lentojen takia siihen Berliiniin. Mun äiti on käynyt tuolla ja kehunut kaupunkia, uskon että viihdytte! Jään odottelemaan matkapostauksia ja inspistä!

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa! Nauttikaahan♥

    VastaaPoista