2018/10/22

Meidän syysloma ja viikonloppu

Meillä on ollut ihanan touhukas viikonloppu. Pojat olivat viime viikon lopulla muutaman päivän syyslomalla ja päätimme siksi, että viettäisimme hieman aktiivisemman viikonlopun yhdessä jotta he saisivat vähän loman tuntua. Meidän ollessa töissä lapset touhusivat isovanhempien kanssa ja kun viikonloppu alkoi olemme aikalailla pysyneet liikkeellä muutamaa päikkärituokiota lukuunottamatta. Vaikka olemme tehneet paljon, olemme myös viettäneet paljon aikaa yhdessä. Huomaan, että etenkin meidän 4-vuotias näyttää tarvitsevan paljon läheisyyttä juuri nyt. Siksi olemme ottaneet aikaa myös haleille ja yhteisille hassutteluhetkille. 

Tänä viikonloppuna olemme: 

- Käyneet Linnanmäellä valokarnevaaleissa. Saimme seuraa kummityttömme perheestä ja lapset kävivät monessa hurjassa laitteessa yhdessä. Minä yritin illan aikana kuvata liikkuvia valoja, mutta olin jälleen kerran liikkeellä ilman jalustaa, joten kuvat onnistuivat vähän niin ja näin. Illan kohokohta oli meidän kuopuksen mielestä vilkkuvat valohattarat.

- Kaahailleet liikenteessä jotta kerkeisimme hakemaan takeaway-pizzat ennen ravintolan sulkeutumista. Saimme siis yllättäen meidän ystävät kylään ja alta aikayksikön meillä oli juhlaillallinen katettu pöytään ja viinipullokin korkattiin yhdessä. 

- Katsoneet meidän esikoisen jääkiekkopeliä. On niin liikkistä katsoa 7-vuotiaiden peliä kun kaikki pelaajat luistelevat kiekon perässä yhdessä sumpussa. Hihii.. Peli päättyi 6-6.

- Nukkuneet kahden päikkärit. Etenkin näin syksyisin kaipaan kunnon päikkäreitä. Tänä viikonloppuna minä nukuin toisena päivänä kahden tunnin päikkärit meidän kuopuksen vieressä ja toisena päivänä nukuimme koko perhe. Niin ihanaa ja rentouttavaa.

- Käyneet Hartwall areenalla katsomassa Walking of the Dinosaurs-esitystä. Täytyy sanoa, että minulla ei ollut kovin suuret odotukset tätä showta kohtaan, mutta kun ensimmäiset valtavat dinosaurukset kävelivät sisään areenalle, leukani loksahtivat auki. Aivan huikea show ja todella aidon näköiset dinot viihdyttivät meitä melkein parin tunnin mittaisella esityksellä. Pisteet myös äänitehosteista ja lavasteista. Wow.

- Käyneet piiiitkällä pyöräilyretkellä kahdestaan esikoisen kanssa. Olimme ensimmäistä kertaa liikkeellä niin, että myös minulla oli pyörä mukana. Retki meni todella hyvin ja jaksoimme taittaa yllättävän pitkän matkan parilla pienellä pysähdyksellä. Esikoisemme totesi monta kertaa, että pyöräileminen on tosi kivaa. 

Pesseet viisi koneellista pyykkiä. Vaikka tämä kuulostaa kunnioitettavalta määrältä niin minulla jäi edelleen pesemättä muutama villavaate ja huivi joka jo pitkään on odottanut vuoroaan. Huoh. Ehkä ensi viikonloppuna.

- Käyneet perheuinnissa, luistelukoulussa ja jääkiekkotreeneissä. Viikonloput ovat meillä tällä hetkellä melkoisen urheilupainotteisia ainakin lasten näkökulmasta. 

- Matkustaneet junalla ensimmäistä kertaa yhdessä. Joku saattaa nyt nauraa tälle, mutta meidän perhe ei koskaan ole matkustanut junalla koko porukalla. Käytämme muutenkin aika vähän julkisia, joten tämä oli meille kunnollinen seikkailu. Heh.

- Saaneet ihania pikkuruisia vieraita kun siskoni ja hänen pieni vauva joka on 4 kk vanha kävivät meillä lounaalla. Pikkuinen on kasvanut hurjasti ja juttelee ja hymyilee meille minkä kerkeää. 

- Auttaneet isoisovanhempia muutossa. Meidän isi-ihmien oli mukana auttamassa omia isovanhempia muutossa. Onneksi uusi asunto oli vain yhden korttelin päässä joten muutto meni aika kivuttomasti.

Tällainen viikonloppu meillä oli. Oliko sinun perhe myös syyslomalla? Teittekö jotain erityistä?

-Såfin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti