2015/11/13

Kyseenalaistan..

Tuli nyt vaan mieleen yksi tällainen kylpyasia, josta halusin keskustella. Minulle tuli nimittäin yhtäkkiä työmatkalla hotellissa sellainen olo, että minun pitäisi nauttia siitä hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta ja valuuttaa itselleni oikein perinteinen vaahtokylpy. Näin sieluni silmin miten sujahdan sinne kuumaan veteen ja ainut tunne, jolle siinä hetkessä annan tilaa on täydellinen autuaisuus. Kun olen saavuttanut tämän täydellisen rentouden otan tuosta noin vaan kirjani ja uppoudun sen tarinan vietäväksi ja juon ehkä jotain ihanaa juomaa siinä samalla. Miten romanttinen idea. Mutta tätä kaikkea suorittaessa minulle nousi mieleen muutama ihan sellainen käytännön kysymys tähän kylpemiseen liittyen..

A. Miten ihmeessä ihminen voi kätevästi saada kirjan sinne kylpyyn ilman, että vähintään toinen puoli kirjasta kastuu? Pitäisikö siinä niinkuin jotenkin kuivata käsiä kesken kaiken..?? Hahaa..

B. Miten on mahdollista, että kaikissa elokuvissa ihmiset sytyttävät kynttilöitä koko ammeen ympärille? Ei voi olla kovin helppoa kiivetä kynttilöiden ohitse siihen ammeeseen - vai sytytetäänkö kenties kynttilät sen jälkeen kun itse on jo siellä ammeessa? Ja miksi tällaisia kynttilöitä ei ole saatavilla hotelleissa, jos vaikka lupaisi olla polttamatta koko hotellia siinä touhussa? Hih..

C. Miten yksikään täysijärkinen ihminen (mukaanlukien minä) voi kuvitella, että kännykän ottaminen mukaan sinne kylpyyn vaan sen takia, että saisi otettua kuvan siitä hetkestä voi mitenkään olla hyvä idea? Hahaa..

Niin, että miten tämä kylpeminen oikein pitäisi suorittaa? Niinku sillee kaikkien standardien mukaan..??

-Såfin

PS. Ethän ota tätä niin vakavasti? 

7 kommenttia:

 1. Hahhaa :D Mäkin oon tätä yrittänyt. Kynttilät voi unohtaa mutta taisin tosiaan kuivata kädet kesken kaiken kirjan lukemista varten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä.. :D Tämä oli vähän sellainen ettei mennyt ihan niin kuin "Strömssöössä". Hahaa..

   Poista
 2. Mäkin olen tota miettinyt, mutta onneksi meillä ei ole ammetta (enkä mä oikein koskaan ole paikassa, missä olisi), että mä olisin voinut tota kokeilla :D Ihanan virkistävä ja erilainen postaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii. Kiitos :D Nojoo, sinulle ei sitten tule tätä ongelmaa nyt heti - mutta tulevaisuutta varten voi ehkä sitten miettiä, että tällaisia tilanteita varten kannattaa olla ihan joku käytännön suunnitelma.. Tsihii..

   Poista
 3. :D kiitos päivän piristyksestä!

  VastaaPoista
 4. Mä rakastan kylpemistä kynttilän valossa ♡ Ja sytytän vaan pari tuikkua niin ei tarvii kiipeillä niiden yli. Kirjan korvaan mp3 (ei haittaa vaikka menisikin rikki) :DD

  VastaaPoista