2016/05/18

Vanhemmat kahdestaan reissuun?

Arvaatte ehkä tuosta otsikosta mitä on tapahtunut?! Jep. Varasimme viikolla isi-ihmisen kanssa matkan Prahaan ja lähdemme reissuun ihan kahdestaan. Jippiii! Viime kesänä kävimme kahdestaan Venetsiassa juhlimassa meidän 5-vuotishääpäivää ja nautimme tästä matkasta aivan hurjasti. Olemme toki myös reissanneet lasten kanssa paljon ja käyneet monessa kaupungissa yhdessä mutta silloin Venetsiassa kahdestaan reissatessa koin oikeasti sellaisen kunnollisen ahaa-elämyksen. Anna minun selittää: Äitinä seuraan aina katseellani meidän pieniä joka suuntaan säntäileviä tyyppejä, enkä oikeastaan kerkeä katsella ympäristöä juuri ollenkaan. Tai huomioin toki suurimmat asiat, mutta fokus on aina lapsissa. Katson, mutta en "näe". Viime vuonna Venetsiassa nostin katseeni maasta ja olin jotenkin aivan ällistynyt siitä miten kaunista kaikkialla oli. Naureskelin itselleni sillä minun mielestä jopa katupylväät, ränsistyneet ovenkarmit, katukyltit olivat pysähtymisen arvoisia. Silloin päätimme, että haluamme lähteä reissuun toisenkin kerran kahdestaan..
Ennen kun lapset syntyivät, reissasimme todella paljon kahdestaan etenkin Euroopassa. Teimme matkoja pidennettyinä viikonloppuina ja kulutimme kaikki ekstrarahat reissaamiseen. Se on vaan meidän juttu. Nyt lähdemme siis muutamaksi yöksi Prahaan, kaupunkiin jossa kumpikaan meistä ei ole aiemmin käynyt ja jäämme odottelemaan lisää ahaa-elämyksiä aikuisten kesken reissamisesta!

Oletko sinä reissaillut paljon lasten kanssa tai ilman?

-Såfin

16 kommenttia:

 1. Oi aivan ihanalta kuulostaa teidän reissu ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. On kyllä aivan mahtavaa päästä taas reissuun! <3

   Poista
 2. Kuulostaa aivan ihanalta reissulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä - olemme kyllä aika innoissamme! :)

   Poista
 3. Ihanaa! <3 Me reissataan tosi vähän, siis ulkomailla. Ennen lapsia ei olla taidettu tehdä yhtään kahdenkeskistä matkaa ja lasten jälkeenkin vain yksi. Mä niin haluaisin kyllä, mutta en saa aikaiseksi ja jos alan jotain tällaista puuhaamaan niin aina se yksi ajatus nostaa päätään: raha. "Mihin kaikkeen muuhunkin voisin tämän käyttää?", "Järkevämmin" :D Itsehän sitä on itsensä aphin vihollinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 No on se yksi reissu enemmän kuin ei yhtään. <3 Kyllähän jokaista asiaa pitää priorisoida ja tietty raha on tärkeä aspekti! Meille tää reissaaminen on todella lähellä sydäntä - voisi sanoa, että se oli ainakin jossain vaiheessa meidän harrastus. Silloin kun vielä opiskelimme niin söimme ennemmin hernekeittoa ja säästimme reissuja varten! Hihii..

   Poista
 4. Oi, teille tulee varmasti ihana reissu! Me ollaan miehen kanssa haaveiltu karkaamisesta kahdestaan lomalle. Ollaan viimeksi reissattu kahdestaan joskus ennen poikien syntymää ja sekin oli harrastyusporukan reissu eikä mikään rauhallinen loma kahdestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin!! D Haaveileminen on jo askel oikeaan suuntaan! Hihii.. Ja kyllä tällainen reissailu on kaikistä käytännön järjestelyistäkin huolimatta todellakin sen arvoista. Kaksi yötä pystyn ehkä just ja just olemaan erossa lapsista <3

   Poista
 5. Voi ihanaa ♥ Me ei kyllä olla kahden reissattu lasten saannin jälkeen, ehkä olisi jo aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ottakaa ehdottomasti "todo-listalle".. Se on aivan ihanaa ja jää ihania muistoja!! <3

   Poista
 6. Oi kuullostaa ihanalta, ja oi miten ihania kuvia <3!

  Meillä Ikkä ei suostu lasten kanssa lähtemään yli 300km säteelle, yksin en haluaisi reissata:( Nyt siis reissaamiset jääneet aika vähään.
  Hieman mietin, että rohkenisinko sitten itsekseni lähtemään.

  Ihanaa loppuviikkoa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :D Ai, no siinä tapauksessa on hieman vaikeaa lähteä minnekkään kauemmas. Ehkä Pietariin? Hihii..

   Minäkään en tiedä rohkenisinko lähtemään yksin - sekin olisi varmasti kokemus!! <3

   Ihanaa loppuviikkoa myös teille!

   Poista
 7. Ihanaa lomaa teille Prahaan! Me on käyty perheen kanssa ulkomailla vähintään kerran vuodessa. Vakkarikohteet on Torrevieja (Espanja), Pärnu ja Pietari. Miehen kanssa kahdestaan on käyty vain viime syksynä Tukholmassa. Ennen lapsia reissattiin paljon kahdestaan. Nyt kun lapset kasvaa, niin voisi taas aktivoitua näissä kahdestaan tehtävissä matkoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Siis lomailu on ihanaa - myös lasten kanssa! Ja kiva kuulla, että tekin olette "reissaajia".. <3 Torreviejassa emme ole käyneet, mutta Barcelonassa ollaan käyty monta kertaa. Pidän kyllä Espanjasta ja Italiasta todella paljon. Toivottavasti tekin pääsisitte jossain vaiheessa reissuun kahdestaan!!

   Poista