2016/05/25

Extempore hetki Tampereella

Kesäviikonloppuisin sahaamme paljon Helsingin ja Tampereen väliä. Meillä on hyvä syy näille kaikille ajokilometreille, sillä meillä on kesämökki saaressa Tampereen Näsijärvessä. Kesäisin tykkäämme ihan perus mökkeilyn lisäksi käydä kietelemässä paikkoja Tampereella ja välillä täällä blogissa onkin esiintynyt vähän pro-Tampere juttuja mm. siitä mistä löytää Suomen parhaat munkit, missä on meidän lemppari leikkipuisto Tampereella ja sitten tietysti myös joitakin kirjoituksia vierailuistamme Särkänniemen huvipuistossa. Tämän vuoden ensimmäinen mökkivisiitti on nyt taputeltu ja siitä tulen jakamaan kunnollisen kuvapläjäyksen, mutta halusin tänään jakaa teidän kanssa meidän pienen iloisen hetken Tampereen Laukontorilta..

Näissä kuvissä näette sen riemun kun pysähdyimme pitkän automatkan päätteeksi hengittämään vähän Tampereen ilmaa (itkunauruemoij) ja päädyimme Laukontorille ihailemaan maisemia.  Meidän kesämiehet kirmailivat kuin viimeistä päivää auringossa. Haahuiltuamme torilla nauttien auringosta päätimme syödä oikein herkullista raakamakkarasta valmistetut hotdogit. Läheisestä ravintolasta ulos eksyneet miehet olivat saaneet idean lähteä kestitsemään torilaisia hienon ilman inspiroimana. Hyvä idea sanon minä. Ihana hetki. Ja niin... Tampere on kiva!

Onko sinulla jokin lempikaupunki kotikaupungin lisäksi?

-Såfin

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia♥ Me ollaan viihdytty mökkikunnassa niin hyvin, ettei vielä olla lähimpään kaupunkiin asti keretty kuin kerran. Lapsuudessa olen kuitenkin paljon pyörinyt Helsingissä ja sinne onkin aina hauska lähteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä on varmaan muurahaisia housuissa kun ei viihdytä paikoillamme missään riittävän pitkään, vaan pitää päästä tekemään juttuja! Vaikka onhan se "pelkkä" mökkeilykin kivaa :) Hei, ja mä olen samaa mieltä.. Helsinki on kiva! Hihii..!!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia ♡♡ mun on tosi helppo ihastua kaupunkeihin missä käyn ja aina reissuilla löydänkin sen uuden suosikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadja <3 Sä oot just tollainen "hurahtaja".. ihana!! :)

   Poista
 3. Kääk! kuinka siistit arskat pojilla!! :D

  VastaaPoista
 4. Me on reissattu tosi vähän Suomessa. Tai siis sukulaisten luona käydään Mikkelissä, Äänekoskella ja Hartolassa sekä Vierumäellä. Muut kaupungit ovat jääneet välille vierailuille. Pärnu ja Torrevieja ovat lapsille tutumpia kuin esimerkiksi Helsinki. Ja meiltähän ajaa Helsinkiin tunnin! Asiaan olisi kai syytä tehdä muutos! Tampere on kyllä ihana! Tosin nyt en ole vuosiin siellä käynyt. Tarvitseeko edes mainita, että lapset ei ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Ei kai se haittaa jos toiseksi lempparikaupunki on jossain muualla kuin Suomessa?? :D Torrevieja kuulostaa ihanalta paikalta! Meillä on kyllä myös parannettavaa tässä Suomi-reissailussa. Lapset ovat käyneet isoimmissa kaupungiessa muutaman kerran, mutta on paljon paikkoja jotka vielä ovat näkemättä!

   Poista
 5. Tampere on kyllä tosi kiva kaupunki, tykkään! Mutta siis en osaa sanoa mikä ois sellanen lemppari kaupunki. Hmm ehkä oikeesti Lohja :D Kaverit, sukulaiset asuu siellä ja muutenkin sellanen "kodin" tuntu siinä kaupungissa :D Ihanat pojat siellä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Lohja! Aika yllättävä veto - mutta aina tietysti ystävät ja sukulaiset vaikuttavat fiilikseen ja siellähän on kaunis luonto ja ihana järvimaisemia! :) Tampereen lisäksi jostain syystä Porvoossa tunnen oloni kotoisaksi. Olen tietty viettänyt siellä mummolassa monia iltoja kun hän vielä asui siellä <3

   Poista