2016/05/08

Lapsukaisten kesäiset asukuvat

En voinut vastustaa julkaista näitä kuvia pojista joten kutsutaan niitä nyt sitten vaikka asukuviksi. Sään muuttuessa aurinkoisemmaksi olemme kaivaneet esille pojille mm. aurinkolasit, hankkineet uudet lippikset ja vähän aikaa sitten ostimme myös uudet lenkkarit meidän esikoiselle. Kun nämä kaikki uudet asusteet ja vaatteet vihdoin laitettiin päälle päätin tietty hätiköiden, että nyt otetaan kuulkaas kunnon kesäiset veljeskuvat. Tilanne meni kutakuinkin näin: "Hei, olkaa vähän aikaa vierekkäin, silleen kasvot lähekkäin RÄPS RÄPS... eeiii RÄPS.. älä juokse karkuun RÄPS". Sitten sählätään hetken aikaa, pudotetaan pehmolelu RÄPS, riisutaan lippiksiä, juostaan perässä RÄPS kunnes yhtäkkiä huomaan, että meidän isi-ihminen joka ei ollut ollenkaan tietoinen valokuvausaikeistani RÄPS RÄPS oli jo pakkaamassa poikia autoon.. Hahaa..

Vanhempi veijari: Paita - Mini Rodini, Housut - Benetton, Lippis - H&M, Kengät - Adidas, Arskat - H&M
Nuorempi veijari: Paita - Ebbe, Housut - Kappahl, Lippis - H&M, Kengät - Adidas, Arskat H&M.

Tämä ei tosiaankaan ole ensimäinen kerta kun olen nauranut valokuvaushetkille näin jälkikäteen ja edellisistäkin kerroista olen onneksi toipunut ajan myötä...! Hahaa.. Mutta kaikista kömmähdyksistä huolimatta juuri erityisesti tänään on maailman ihaninta olla näiden kahden hulivilin äiti! <3

Hyvää äitienpäivää omalle ja kaikille muille äiteille, isoäideille ja iso-iso-mummoille!! Ilman teitä  (ainakaan meidän) maailma ei pyörisi!

-Såfin

2 kommenttia: