2016/05/09

Kello 8:10

Kello on 8:10. Havahdun kesken unien. Kuulen, että ulko-ovi käy. Nukahdan hetkeksi uudestaan. Kohta ovi kolahtaa taas. Kuulen kuiskauksia, hihityksiä ja keittiömäistä kolinaa. On äitienpäiväaamu. Avaan silmäni ja olen iloinen kaikesta siitä mitä minulla on juuri nyt. Perhe, koti, kevät ja jopa pilkulliset pellavalakanat - kaikki tuntuu juuri nyt niin hyvältä. Etenkin olen ylpeä kahdesta pienestä pojasta joista toinen autuaan tietämättömänä keittiössä tapahtuvasta suunnitelmista heräilee omasta sängystään makuuhuoneestamme. Hän kömpii viereeni ja yrittää nukkua. Hän vilkuilee välillä minua silmäkulmasta ja leikkii jatkavansa unia. Hymyilen kun katselen hänen kiharoita. Kello on 9:05. Nyt alakertaan makuhuoneesemme marssii isi-ihminen ja leveästi hymyilevä vähän isompi pieni mies kädet täynnä juuri poimittuja valkovuokkoja, aamiaista ja lahjoja. Kello on 9:15 ja olen avannut lasten ihanat itsetehdyt lahjat ja katselen nauraen kun pojat syövät minulle tehtyjä aamiaisleipiä..

Kun myöhemmin istahdamme aamiaispöytään yhdessä ja vihdoin saan syödä aamiaista itse saan myös tietää, että pojat olivat tehneet strategian äitienpäiväaamulle. Sellaisen oikean kirjallisen suunnitelman kirjekuoreen. (kts. kuva yllä) Hahaa.. Ihana ja HYVIN SUUNNITELTU aamu - ehdottomasti! Kiitos!

Myöhemmin äitienpäivänä tapahtui sitten aika paljon muutakin tunteikasta ja suurta. Koimme myös menetyksen. Tästä kuitenkin lisää myöhemmin viikolla..!

Miten teillä vietettiin äitienpäivää? 

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Oi ihana toi kirjallinen suunnitelma 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. juu, sain kyllä hyvät naurut siitä! :D

   Poista
 2. Ihana <3 Voi suloisuus sentään<3!

  Meillä ei oikein äitienpäivää vielä vietetä, joku äitenpäivä sitten :)

  Ihanaa aurinkoista viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa.. :) Jep, kyllä tuo hymyillytti <3 Toivottavasti te jonain päivänä sitten kykenette vielä juhlimaan äitienpäivää! Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 3. Ihana♥ Ja kerrassaan mahtava tuo poikien suunnitelma :D

  Meillä lapset jumittuivat telkkarin ääreen ja itse leikin tuntutolkulla (tai siltä se ainakin tuntui) nukkuvaa kuunnellen suloista supatusta. Isompi pojista oli sitä mieltä, että äitienpäivänä äidin pitää saada nukkua. Sainkin aamupalaksi jääkylmää puuroa, mutta ajatushan se tärkein on :D

  VastaaPoista