2016/05/12

Uutta meidän sisustuksessa

Meidän kotona on ollut sellainen turbovaihe päällä. Olemme yrittäneet nauttia kesäisistä päivistä, siivottu, retkeilty, syöty jäätelöä jne. aivan kuin viimeinen kesäpäivä olisi käsillä. Ehkä aiemmat Suomen kesät ovat opettaneet meitä arvostamaan lämpimiä säitä. Hihii.. Vaikka olemme pääosin pysytelleet ulkona, muutama huone meidän kotona on myös saanut uutta ilmettä. Vaikka mikään ei suinkaan vielä ole valmista (onko koskaan?) päätin esitellä vähän meidän kodin kesätunnelmaa. Osa kukka- ja puutarhakaupoista tehdyistä löydöistä on nimittäin päässyt sisätiloihin ja olemme laittaneet myös meidän takkahuonetta uuteen uskoon. Erityisen ihastunut olen tällä hetkellä kaikkiin kasveihin, lasiastioihin, luonollisiin materiaaleihin, vihreään, saveen ja valkoiseen. Mieli lepää. Uusimpana juttuna meidän kotona on siksi ruokailupöydällä sijaitseva kasvit erinäisissä lasipurkeissa..

Aluille on myös laitettu muutama diy-projekti jotka juuri nyt ovat kuivumassa hyllyn päällä meidän uuden vähän hassuttelevan Bloomingvillen "Pikkupupu skeittilaudalla"-julisteen vieressä. Myös isoisäni kesähattu on päässyt taas esille osaksi sisustukseen - ehkä osaksi jopa ihan käyttöön. Ja sitten se asia josta olen eniten innoissani juuri nyt: olemme saaneet käsiimme kaksi vanhaa tanskalaisen Bjorn Wiinbladin suunnittelemaa mustavalkoista keraamista seinälautasta, joiden paikka vielä on hieman hakusessa. Olen näihin aivan ihastunut ja toivon, että löydämme niille sopivan paikan meidän olohuoneesta pian. Kerron teille vielä ensi viikolla meidän uusiutuneesta takkahuoneesta kuvien kera, kunhan vaan saan erään siellä käynnissä olevan silitysprojektin loppuun. Hihii..

Onko teillä jotain uusia juttuja kodin sisustuksessa nyt kesän kynnyksellä?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja♥ Meillä olkkari odottelee yhä tekijäänsä ja keittiö kaipailisi uusia verhoja. Enemmän sitä on kuitenkin tullut nyt panostettua pihan puolelle, sillä siellähän kesällä sään salliessa asutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja kyllä nuo pihapuuhat ovat ihan ykkösiä juuri nyt! Meilläkin on kyllä paljon tekemättömiä juttuja sisätiloissa. (Nurkassa ostamani tapettirullat, kehystämättömiä julisteita jne..) Hahaa.. :)

   Poista
 2. Tosi kiva idea laittaa kukat noin lasipurkkeihin, eipä olisi käynyt mielessäkään! Ihana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi.. Juu, se antaa niille vähän erilaisen ilmeen <3

   Poista