2016/05/26

Suosituimmat blogipostaukset

En ole aiemmin tehnyt tällaista kirjoitusta jossa kerron mitä tekstejäni luetaan kaikista eniten. Olen jotenkin ajatellut, ettei sillä olisi merkitystä. Mutta kun mietin asiaa tarkemmin ymmärsin, että se kertoo jotain teistä. Lukijoista. Sitten oivalsinkin, että ehkä teitä kiinnostaa tietää mitä muut tänne eksyneet lukevat!? Viime aikoina tänne on kaiken lisäksi löytänyt paljon uusia lukijoita (tervetuloa vaan!). Olen otettu. Kivaa, että olet täällä nyt! Eli täältä pesee - mistä TE olette tykänneet lukea:

Kuukauden suosituimmat tekstit olivat: 

Kaikkien aikojen suosituimmat kirjoitukset ovat olleet:
4. (Tee-se-itse äitienpäivälahjavinkki, linkki yllä)
5. Mökkiniksi lapsiperheen tapaan (joka myös voitti taloon.com:in järjestämän kilpailun jaetun 3-sijan)

Kaikkien aikojen luetuimmat ja tämän kuukauden luetuimmat ovat oikeastaan kaikki aikalailla erilaisilta aihealueilta. Nyt minua kiinnostaisi hurjasti tietää mistä te haluaisitte kuulla jatkossa? Arjesta? Vinkeistä? Yleisiä höpötyksiä? Askarteluhommista? Enemmän pelkkiä kuvapostauksia?

-Såfin

PS. ..ja miksi kukkakuvat tässä postauksessa? Sillä sisustuskuvat ovat ehkä saaneet eniten huomiota instagramissa (@malin.såfin)

4 kommenttia:

 1. Kaikkea lapsiperhe-elämään liittyvää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, sitä on varmasti luvassa myös jatkossa <3

   Poista
 2. Mä luen kaiken (kunhan kerkiän) joka tapauksessa että anna tulla vaan sitä mitä tähänkin asti :D Jostain syystä mulle on jäänyt hirveän hyvin mieleen varmaan yli vuoden takaa joku "kahdet valkoiset tennarit" tms. postaus, te olitte käyneet kahdestaan tyyliin kaupassa :D Me ei varmaan oltu tehty mitään ilman lapsia silloin pitkään aikaan niin ehkä se siksi kolahti :D "vitsi, noi vaan pääsee kauppaan yksin.." ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. :) Kiitos! <3 Me eletään niin samoja aikoja kun lapsemme ovat niin samanikäiset että on helppo samaistua tai haaveilla, että tekisi samoja juttuja! Kiva kuulla, että tuo kirjoitus on jäänyt sinun mieleen. <3

   Poista