2016/05/06

Perjantaiprojekti: Helppo DIY äitienpäivälahja

Monet ovat varmasti etsimässä vinkkejä äitienpäivälahjaksi tänä viikonloppuna. Tietenkin itsetehdyt äitienpäivälahjat ovat ne kaikista parhaimmat ja jos siihen vielä voisi lisätä lahjan käytännöllisyys ja sen tekemisen helppous niin lahja hipoisi täydellisyyttä - eikös vain? Tänään ajattelin jakaa teidän kanssa meidän pienen "tee-se-itse"-projektin joka toimii aivan loistavasti esimerkiksi juuri äitienpäivälahjaksi: Nimittäin itsekoristellut tiskirätit. Tämä on myös projekti johon pienet taitelijat mielellään osallistuvat..

Sinellistä ja muista askarteluliikkeistä on saatavilla ihan tavallisia valkoisia tiskirättejä. Tusseina kannattaa käyttää kangastusseja (ei silitetä). Parhaiten kangastusseina toimii minusta suuren kontrastin värit - eli tummat värit vaalealla pohjalla. Mutta kuten huomaatte, meidän pieni taitelija oli minun kanssa eri mieltä. Hihii.. Sitten ei kun vaan piirtelemään erilaisia taideteoksia ja lopuksi paketoi yhteen vaikka trendikkään luomutiskiaineen! Voilá! 

Ainiin, kurkkaa myös meidän viime vuoden DIY äitienpäivälahja-vinkin!

-Såfin

PS. Selvyyden vuoksi todettakoon, että me annoimme nämä jo aiemmin lahjaksi joten meidän elämän äitihahmot saavat tänä vuonna jotain vähän muuta. Tästä en kuitenkaan vielä voi kertoa sen enempää - sillä sehän pilaisi yllätyksen.. Hihii..

10 kommenttia:

 1. Oi miten kiva vinkki! Ja nuo poikien tekemät <3 <3 Niin liikkiksiä <3 <3
  Ihanaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. Joo, noi lasten maalaamat on ihan huiput! <3

   Poista
 2. Mistä sä keksit kaikkia tämmösiä ihania ideoita aina!! ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii.. En tosiaankaan tiedä! Ku ei kaupasta löydä, pitää tehdä ite :)

   Poista
 3. Aivan ihana idea ja kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä kivoja! Me tehtiin yksi vuosi opettajille ja kerhotädeillä rätit. Tellu innostui eräälle opettajalleen rätin taakse vielä kirjoittamaan jotain tyyliin "Hyvin pyyhkii" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noi tuollaiset tekstit on muuten ihan mahtavat :) ja tarhatädeillekin tosi kiva idea!!

   Poista
 5. Ihan mahti idea, pitää laittaa muistiin ja toteuttaa joku kerta. :)

  VastaaPoista