2016/05/22

Kurkistus meidän takkahuoneeseen

Tervetuloa kurkistamaan meidän takkahuoneeseen. Huone joka vähintään sanottuna on hankalasti sisustettava läpikulkutila. Siellä on ovi ulos, ovi viinikellariimme, suihkuun, wc:hen, portaisiin ja makuuhuoneeseen. Kyllä! Silti se toimii meidän perheen monitoimitilana ja vaikka me pääosin kuljemme huoneen läpi istumme myös kuivattelemassa siellä suihkun jälkeen, pukeudumme ja tietenkin polttelemme takkaa. Kyseinen huone sijaitsee siis kellarissa ja sinne voi nähdä suoraan meidän yläkerran olohuoneesta, joten on tietenkin myös kiva, että se miellyttää silmää. Siksi päätimme muutama viikko sitten yhdessä tuoda huoneeseen vähän uutta eloa muutamalla taululla, tyynyllä ja uudella matolla.. Ja tattadaa.. 

Me olemme tosi tyytyväisiä meidän vähän uudistettuun takkahuoneeseen. Tietty tämä tehtiin aika pienellä budjetilla vaihtamatta suurimpia huonekaluja, mutta kelpaa siis hyvin ainakin toistaiseksi.

Onko teidän kodeissa jotain tällaisia hankalasti sisustettavia tiloja?

-Såfin

PS. Kurkkaa myös meidän viimeisin olohuonepostaus ja makuuhuoneeseen voit kurkata klikkaamalla tästä!

5 kommenttia:

 1. Voi kun näyttää viihtyisältä :) Meillä on juurikin tälläinen hankala takkahuone :D Ei tosin taida olla yhtä hankala tila kuin teillä mutta ei olla vielä keksitty varsinaista käyttötarkoitusta sille ja se onkin vähän "vaiheessa" :D eli lelujen valloittama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, monestihan näitä on helppo vaan jättää sisustamatta, kun tuntuu siltä että ne on vain läpikulkutiloja - mutta toisaalta jos niistä kulkee läpi kokoajan niin onhan se kivempaa jos huone on kivasti sisustettu! <3

   Poista
 2. Näyttää niin kauniilta. :) Voisin muuttaa teille. :D

  VastaaPoista
 3. Kivalle näyttää! Meillä työhuone on juurikin myös läpikulkuhuone ja vielä ilman luonnonvaloa. Ihan viihtyisä kotitoimisto ollaan siitä kyllä mielestäni saatu aikaan :)

  VastaaPoista