2017/08/18

Legokutsukortit

On tullut taas se aika vuodesta kun mietimme teemaa ja sisältöä meidän esikoisen 6-vuotis synttäreitä varten. Tänä vuonna teeman valitseminen oli todella hankalaa. Toisaalta oli Pokemonit jotka viime vuoden aikana on viihdyttänyt meitä hurjasti ja sitten toisaalta oli tämän hetkinen suurin villitys: Legot. Legojen suosio on noussut pikkuhiljaa, mutta viimeisin silaus oli varmasti matkamme Legolandiin. Esikoisemme päätyi pohdinnan jälkeen siis valitsemaan Legot teemaksi synttäreitään varten. Kutsukortteja ajatellen Legot olivat hyvä valinta, sillä minulla oli jo selkeä visio miltä kutsukortit voisi näyttää..

Päätimme yhdessä tehdä keltaiset Lego-palikat kutsukorteiksi joihin löysin idean Kommammaa-blogista. Haimme askartelukaupasta tavallista keltaista pahvia, foam-paperia sekä kaksipuoleisia teippi-"dods:eja". Piirsimme pyöreän muotin avulla samansuuruiset ympyrät ja liimasimme ne keltaisiin pahveihin. Nämä kutsukortit olivat tosi helppo tehdä yhdessä lapsen kanssa ja lisäksi niistä tuli minusta hienot.

Nyt meidän pitäisi enää valita kaikki muut rekvisiitat ja muut jutut synttäreille. Oli niin liikkistä kun itse synttärisankari (joka opettelee juuri kirjoittamaan) tässä yksi päivä tuli esittelemään minulle omaa suunnitelmaa synttäreistään. Hän oli tehnyt ensimmäisen ihka oman listansa. Selkeästi tullut äitiinsä. LOL. Meidän esikoinen kertoi esitellessään suunnitelmaansa, että hän haluaisi tarjota synttäreillään grillikanaa, lihapullia, hampurilaisia ja nugetteja. Aika lihapainotteista. Hahaa.. (itkunauruemoij). Lisäksi pitäisi kuulemma järjestää aarrejahtia. Kerroin hänelle, että aarrejahti onnistuu tietenkin. Kiva päästä järkkäämään taas pitkästä aikaa lastenjuhlat!

Onko sinulla ideoita mitä voisi tehdä lego-juhlissa?

-Såfin

6 kommenttia:

 1. Eikä kuinka ihanat. :)

  Me tehtiin pojan synttäreille legoista ja dubloista tarjoiluastiat pöytään. Pestiin ensin legot ja sit kasattiin niistä sopivankokoisia kippoja karkeille, sipseille ja kekseille. Myös kakku oli lego aiheinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi hyvä idea. Meillä nimittäin löytyy ihan riittävästi noita duploja ja legoja jotta saisimme aikaiseksi tuollaset kulhot :D Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Hienot kortit! Ja ihana tuo oman suunnitelma. :) Meilläkin on järjestetty yhdet Lego-synttärit. Näistä voi poimia joitain mahdollisia ideoita blogiosoitteesta http://taidekoti.com/2016/09/lego-synttarit/. Hauskoja juhlia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkista ja vautsi mitkä juhlat teillä on ollut. :D Taidankin varastaa muutaman idean meidän juhliin <3

   Poista
 3. Meilläkin järjestettiin muutama vuosi sitten isommalle pojalle Lego-synttärit. Askarreltiin Lego-fontilla viiri, tehtiin alustaan palikoista numerokyltti ja muutenkin palikoista oli helppo rakentaa ja käyttää somisteina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ideoita! Tuo numero voisi olla tosi helppo ja kiva toteuttaa. :) kerrankin teema johon löytyy paljon hauskoja ideoita!

   Poista