2017/08/10

Syysvaatteita lapselle

Hetki sitten hukkasin intoni lastenvaatteisiin. Ehkä se katosi kesälomasuunnitelmien, taloprojektin ja muiden kiireiden alle. Olemme hankkineet vain niitä pakollisia vaatteita joita ilman emme pärjäisi hetkeäkään. Viime viikkoina olen kuitenkin jälleen löytänyt uuden innon syysvaatemallistojen myötä. Huomaan, että on kivaa katsella vaatteita myös eskarilaiselle - ei niitä ihan vauva ja taaperovaatteita, vaan niitä vähän "isomman pojan" vaatteita. Tiedän kyllä, että eskarilainen on vielä pieni mutta sillä tavalla vähän isompi ettei nallekarhut enää sovi paitaprintiksi. Hahaa.. Toissapäivänä surffailin taas lastenvaate-verkkokaupoissa ja päädyin pitkästä aikaa kokoamaan kollaasia syysmuodista meidän poikien vaatekaappien inspiraatioksi..

Kuva 1: T-paita/Kenzo, College/Marc Jacobs Kids, Lippis/Molo, Housut/Nova Star, Kengät/Adidas
Kuva 2: T-paita/ Stella McCartney/ College/ Scam & Dude, Housut/ Bobo Choses, Reppu/Mini Rodini, Kengät/Adidas

Minusta tällä hetkellä ainakin pojille on aivan supersöpöja adidaksen lenkkareita saatavilla. Hankimme aiemmin kesällä meidän 5-vuotiaalle kokomustat sellaiset nyt harkitsen vielä näiden kuvissa näkyvien vaaleansinisten lenkkareiden ostamista. Niin päheet. Poikien muoti on syksyn osalta selkeästi tummempi väritykseltään, silti minusta lapset kaipaavat kunnon väriä vaatteisiin. Aikuisena sitten kerkeää pukeutua harmaan eri sävyihin. Siksi yleensä minun ostoskoriin päätyvätkin ne räikeimmät ja pirteimmät luomukset. 

Innostaako syysmuoti sinua? Oletko hankkinut paljon vaatteita lapsille viimeaikoina?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita! Mun pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja hankkia iso kasa vaatekaapin täytettä. Meidän lapset nimittäin ovat taas kesän aikana kasvaneet ainakin sen yhden koon, aleostokset ei innostaneet ja nyt on syysvaatteet vähissä! Onneksi se vielä hetkeksi lupaili lämmintä niin ei ihan pulassa olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten lapset aina venähtää kesän aikana. Hihii.. :D Mutta oikeassa olet, uskotaan ehdottomasti vielä pitkään lämpimään loppukesään niin ei vielä tarvitse ainakaan stressiä ottaa!

      Poista