2017/08/31

Enemmän kulttuuria elämään - kokemuksia lastenoopperasta

Teimme vuodenvaihteessa epävirallisen lupauksen olla hieman aktiivisempia käymään erilaisissa kulttuuritapahtumisssa ja näyttelyissä lasten kanssa. Sain kesän kynnyksellä mielenkiintoisen yhteydenoton Let's Deal-nimiseltä yritykseltä joka halusi haastaa meidän perheen mukaan testaamaan heidän diilejä täynnä olevia nettisivustoja. Tartuimme tietenkin haasteeseen ja tutkittuamme heidän saatavilla olevia tarjouksia päädyimme valitsemaan liput meidän ihka ensimmäiseen yhteiseen Lastenoppera-näytökseen nimeltä "Kahlekuningas ja Karkuri" Aleksanterin Teatterissa. Tämä oli meidän pikkupoikien ensimmäinen oopperanäytös ylipäätään mutta samalla myös meidän aikuisten ensimmäinen lastenooppera-kokemus. Emme olleet oikein varmoja mitä odottaisimme illalta, mutta lähdimme innoissamme viime maanantaina kohti keskustaa selvittämään minkälainen lastenooppera oikein on... 

lets deal
lets deal
lets deal
lets deal
Kalhlekuningas ja Karkuri-lastenooppera oli aivan superhauska ja sopiva n. 4 ikävuodestä ylöspäin. Lapsia aktivoitiin laulamaan esityksessa mukana ja prinsessat ja kuninkaat hassuttelivat ja juoksivat ympäri lavaa juuri sopivissa määrin, että myös pienemmät lapset jaksoivat keskittyä näytökseen kokonaisen tunnin. Meidän poikia hieman jännitti kun teatterisalin lamput himmennettiin. Hetken päästä he kuitenkin jo lauloivat ja taputtivat mukana. Meidän edessä istui pieni neiti joka ei voinut olla matkimatta prinsessan ääntä hänen laulaessa niitä korkeita kutkuttavia nuotteja. Pikkutytön kädetkin vispasi aivan kuten kokenut oopperalaulaja: toinen käsi rinnalla ja toinen heiluen korkealla ilmassa. Meitä huvitti sekä pieni neiti eturivissä sekä itse lastenooppera näytelmä. Hihii.. Suosittelemme ehdottomasti tätä kyseistä lastenoopperaa myös sinulle joka ei ehkä normaalisti ole tottunut käymään oopperassa. Taattua naurua ja viihdykettä luvassa!

Liput tähän näytökseen olivat Let's Deal sivustojen kautta tilatut. Sieltä voi ostaa mm. lippuja ja elämyksiä super-alennettuun hintaan vaikka koko perheelle. Esimerkiksi nämä liput lastenoopperaan olivat n. 60% halvemmat Lets Deal-sivustojen kautta. Jokaista tapahtumaa kohden on olemassa rajoitettu määrä lippuja joten kannattaa heti tarttua tilaisuuteen jos mieluinen diili tulee vastaan. Tämän kautta kulttuuria voi harrastaa myös vähän halvemmin. Kurkkaa sinäkin huippudiilit Let's Deal-sivustolta!

Oletko sinä käynyt lastenoopperassa? Entä onko Let's Deal-sivusto sinulle jo tuttu?

-Såfin

//Yhteistyössä Let's Deal:in kanssa - Liput saatu//

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalle ja lasten mieleiselle esitykselle :) Meillä ei lapset oopperaan ole päässeet, mutta 4-vuotiasta lukuun ottamatta teatterissa sentään vierailleet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä kokemus koko perheelle :D Teatterissakin voisi kyllä käydä useammin lasten kanssa <3

      Poista