2017/08/20

Mitä mä tekisin ilman..

Tulin tässä yksi päivä miettineeksi kaikkia niitä asioita jotka tekevät meidän perheen elämästä ja etenkin arjesta edes jotenkin siedettävää. Hahaa.. Tarkoitan nyt asioita ja tavaroita joita ilman emme yksinkertaisesti tulisi toimeen tai elämä olisi vähintään sanottuna hankalaa. Nyt en siis tarkoita niitä päivänselviä asioita jotka ilman muuta helpottavat perheiden elämää kuten esimerkiksi pesu- ja tiskikoneet tai autot vaan tarkoitan niitä asioita jotka yllättäen ovat tulleet todella tärkeäksi meidän elämässä.

Whatsapp - tämä viestintämuoto on toki mullistanut koko yhteydenpitomaailman, mutta meidän perheen mailman se muutti täysin jo monta vuotta sitten. Nykyään meidän perhe kommunikoi siis pääosin whatsapin kautta. Hahaa. Kuvat. viestit, kauppalistat, ryhmächatit - kaikki ovat siellä. Ja jos muisti meinaa pätkiä kiireiden keskellä, voi aina käydä kurkkaamassa keskusteluhistoriaa ja tsekata mitä on sovittu.

Smoothiekone - meillä on tullut ja mennyt kausia kun meidän lapset eivät ole suostuneet syömään vihanneksia tai hedelmiä niin paljon kuin heidän pitäisi. Smoothiekone on aina pelastanut. Sinne voi sujauttaa avocadot, salaatit ja inkiväärit ja lapset juovat niitä pahaa aavistamatta. Perfect.

Trampoliinin turvaverkot - meidän lapset pomppivat paljon trampoliinilla. Kun sanon paljon niin tarkoitan tuntitolkulla joka päivä. Heh. Kerran koitimme trampoliinia jossa ei ollut turvaverkkoja. Sanon NEVÖ AGAIN. Meinasin kuolla sydänkohtaukseen kun lapset pomppivat ympyrää ja meinasivat joka loikalla mennä reunan yli.

Lähimaksu - Kaikki vanhemmat varmaan tunnistaa sen tilanteen kun työpäivän jälkeen on lasten kanssa kaupassa ostamassa sitä yhtä puuttuvaa maitoa tai jauhelihapakettia. Kiukku, kuravaatteet, kassajonot - kaikki on pielessä. Tuntuu aika tosi kivalta kun voi säästää 30 sekuntia sillä kriittisellä hetkellä käyttämällä lähimaksua.

Ilmalämpöpumppu - En oikein halua muistaa aikaa ennen viilentävää ilmalämpöpumppua. Olen todella herkkä liian kuumalle ilmalle - olen todellakin siis ihan äärimmäisen kiukkuinen jos minulla on kuuma. Tarkemman kuvauksen varmasti saisi meidän isi-ihmiseltä. Siksi meidän kodissa on pysyvästi viileää myös kesällä.

Tehokas rikkaimuri eteisessä - Olen ollut kuin seitsemännessa taivaassa sen jälkeen kun ostimme uuden oikeasti tehokkaan rikkaimurin eteiseen. Lapset tuovat normaalina päivänä noin 200 grammaa hiekkaa sisään hiekkalaatikolta. (tieteellisesti todistettu, heh!) Vanhalla imurilla sen siivoamiseen meni monta minuuttia, nykyisellä imurilla eteisemme on siisti muutamassa sekunnissa. Cool.

Kamera - Päivät vilisevät ohi. Rehellisesti sanottuna minä en varmaan enää muista esimerkiksi mitä kaksi viikkoa sitten keskiviikkona tapahtui. Kamera on elintärkeä muistojen säilyttäjä ainakin meidän perheessä. Saisipa muillekin asioille kuten: tunteiden, tilanteiden ja tuoksujen tallentamiseen jonkun vastaavan ratkaisun.

Peruutustutka - Olenkin kertonut teille miten huono taskuparkkeeraja olen. En tee sitä enää ollenkaan.  Kolme kertaa olen yrittänyt ja joka kerta on syntynyt naarmuja. Heh. Vaikka tämän suhteen olen jo luovuttanut, niin silti autoa pitää joskus peruuttaa. Ilman peruutuskameraa ja tutkaa en varmaan tekisi sitäkään.

Haaste on heitetty - kerro mitä ilman sinä et voisi elää?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Hihi, 150% samaistuminen kohtaan "peruutustutka" :) Ja mä haluun muuten kans rikkaimurin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii.. Juu, peruutustutka on ihan "must have".. :D

      Poista