2019/05/24

Menneen viikon arjen kohokohtia

Meidän kevät vauhdittuu aina töiden puolesta mitä pidemmälle kevät etenee. Minä ja isi-ihminen teemme kummatkin töitä myynnin ja rahoitusratkaisuiden parissa ja tällä alalla maailman tulisi olla valmis ennen juhannusta. Se näyttäytyy työkuormana, matkapäivinä ja myöhään illalla soivana puhelimena. Se, että me yhdessä kaveriperheen kanssa pyöritämme myös rakennusfirmaa vapaa-aikana, ei ollenkaan auta tilannetta. Kevät on kiireistä aikaa myös sillä alalla. Meidän menneeseen viikkoon emme saaneet mahdutettua yhtään kaveritreffipäivää ja treenikertojakin on ollut vain pari. Erääseen lääkärikäyntiinkään ei ollut käyttää yhtään ylimääräistä minuuttia, onneksi saimme hoidetta asiamme puhelimitse. Tätä tämä nyt on mutta ei se mitään. Vielä jaksamme vääntää arkeamme toimivaksi hymy huulilla. Onneksi keväällä on energiaa. Menneellä viikolla arki on kuitenkin rullannut eteenpäin ja jotenkin vetänyt meidätkin mukanaan. Joka ilta olemme nukahtaneet sohvalle kun olemme yrittäneet katsoa telkkarisarjaa yhdessä. Kolmena päivänä olemme joutuneet turvautumaan isovanhempien apuun mm. kun vanhempainyhdistyksen hallituksen vuosikokous ja rullakiekkopeli menivät päällekkäin. Yhtäkään illallista emme ole syöneet rauhassa yhdessä koko perhe. Heh. ei mikään ideaalitilanne. Onneksi viikolla on ollut myös kaikenlaista kivaa..

Keskiviikkona meidän siirtonurmi asennettiin ja ensimmäistä kertaa olin sitä mieltä, että meidän talo ja piha-alue alkaa näyttämään valmiilta. Sen ulkomuoto ei enää huuda: "uudiskohde". Nurmikossa on kastelemista ja hoitamista, ennen kun voimme olla varmoja siitä, että se juurtuu meidän pihaan. Silti olen siihen tosi tyytyväinen. 

Olen myös iltaisin kulkenut talomme ympäri ja ihaillut kukkivaa pihaamme. Näyttäisi siltä, että jo tänä kesänä saisimme pienenpienen marjasadon meidän juuri istutetuista marjapuskista. Aika huikeeta. Olen ylpeänä lähettänyt perheelleni kuvia onnistuneista istutuksista. Istutin myös ruukkuihin kurkkua ja tomaattia - toivotaan että ne selviytyvät meidän pihassa.

Yhtenä iltana kun isi-ihminen oli töidensä puolesta varattu minä vein pojat ensimmäiselle ihka oikealle pyöräilyretkelle. Meidän kuopus oppi pari viikkoa sitten pyöräilemään ja ajattelin että uskaltautuisimme jo heti lähteä liikenteen sekaan. Me pyöräilimme läheiselle rannalle ja vietimme aikaa hassutellen ulkourheiluvälineissä. Retki meni hyvin. Kastuimme kevyesti kesäsateessa, mutta se ei haitannut. 

Näiden juttujen lisäksi olen itse saanut matkustaa Kuopioon. Ihailin lentkoneen laskeutuessa suuren metsän ihania eri vihreiden sävyjä. Meillä on kyllä huikean kaunis luonto täällä Suomessa. Uuden konttorin näköalat olivat siellä myös huikeat. Katse ulos ikkunasta ja ihan kuin kelluisi veneessä isossa järvessä. 

Nämä ja kymmenottelut, työmatkapyöräilyt, rullakiekkopelit, illalliset Hills Dumplingissa, trampoliinipomput, vesisota, työkaverin 40-vuotisjuhlat ja paljon muuta on tehnyt meidän viikosta kiireestä huolimatta tosi kivan!

Mitä sinulle kuuluu?

-Såfin

1 kommentti:

  1. Todella kivan näköinen tuo teidän uusi nurmi ja koko kokonaisuus kukkapenkkeineen. Mekin olemme juuri ostamassa yhtä uudiskohdetta täällä Espoon suunnilla ja olen juuri pohtinut, miten siitä saisi helpoiten vähän enemmän oman näköisen. Tietenkin nyt talviaikaan mennessä voi olla vaikeaa tehdä mitään pihatöitä. Ensi keväälle voisi tosin, koska luulen, että maa-alue sen ympärillä pysyy hyvin pitkään työmaatyylisenä muuten.

    VastaaPoista