2019/05/21

Tyylikkäät lastenjulisteet poikien huoneeseen (sis. alennuskoodi)

*yhteistyössä Poster Store / tuotteet saatu*

”Mitäs me tähän laittaisimme?” kysyin meidän pojilta ja osoitin heidän makuuhuoneen tyhjänvalkoista seinää. Meidän nuorempi tyyppi sanoi heti, että toivoisi siihen kaloja. Hymähdin hänen toiveelle, mutta ajatus jäi kypsymään. Muutostamme on pian vuosi ja olemme pala palalta sisustaneet uuden talomme huoneita meidän näköisiksi. Poikien huone on ollut toimiva, mutta silti sisustukseltaan keskeneräinen. Nyt oli sen vuoro. Selailin netissä erilaisia vaihtoehtoja ja pikkuhiljaa idea alkoi muodostumaan. Yhdistäisimme eri julisteita ja lopputulos olisi toivottavasti se, että hauskat lasten taulut muodostaisivat poikien huoneen seinälle kivan kokonaisuuden jonka keskiössä olisi poikien toivoma kala-aiheinen taulu. Skandinaavisen sisustukseninnoittamat julisteet löysimme ihanasta Poster Store verkkokaupasta ja hetken päästä posti toi meille ison paketin kehyksiä ja julisteita. Pääsimme sovittamaan tauluja oikeaan muotoon poikien huoneeseen ja pian huoneen ilme oli jotain aivan muuta kuin se oli aiemmin.


Lopputulos on meidän mielestä täydellinen. Poikien huone on edelleen raikas ja linjakas, mutta seinällä on nyt hieno valas-taulu jota ympäröi kolme saman sävyistä ja hauskaa taulua. ”Wooow” pojat kommentoivat nähdessään taulukollaasin. ”Olisipa meillä aina näin hienoa”. Nauroin ja sanoin, että nämä taulut ovat kyllä tulleet jäädäkseen. Lisäsimme yhdessä vähän lapsenmielisiä koristeita vaatelipaston päälle ja pienen lippuviirin taulujen alakulmaan tuomaan vähän lisää hauskuutta kokonaisuuteen. Sisustaminen ei aina pidä olla vakavaa, ainakaan lastenhuoneessa. Nyt meidän poikien huoneen seinällä on heidän toivomat kalat ja me kaikki olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Mutta meitä purrut sisustusinspiraatio ei hellittänyt vaikka saimme poikien huoneeseen uutta ilmettä…

Päädyimme samalla myös jatkamaan sisustamista meidän arkiolohuoneessa. Tämä huone jos jokin on kaivannut valkoisille seinille uutta ilmettä. Tämä on meidän perheen ”pesä” ja paikka jonne tulemme rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi. Siksi valitsimme tähän huoneeseen tuleville tauluille metsäteeman. Luonto rauhoittaa ja luo kivaa tunnelmaa. Nämä taulut sopivat värinsä puolesta juuri sopivasti meidän tummanvihreään mattoon. Poster Store:n verkkokaupassa voikin inspiroitua juuri tällä tavalla – voit selata julisteita valitsemalla mieluisan kategorian kuten luonto, graafiset julisteet tai vaikkapa lasten julisteet. Meidän perheelle on tietenkin myös tärkeää, että kannustamme Pohjoismaista tuotantoa ja siksi on hyvä tietää, että nämä julisteet painetaan Ruotsissa ja ne kantavat Pohjoismaista joutsenmerkkiä. Juuri täydellistä siis.

ALENNNUSKOODI: Poster Store:sta löydät paljon ihania julisteita ja niihin sopivat kehykset. Käy kurkistamassa ja inspiroitumassa heidän verkkokauppassa – lupaan, että löydät suosikkisi nopeasti! Saat -30% alennusta julisteista* käyttämällä koodia: lapsiparkki30. Alennuskoodi on voimassa 3.6 asti. *Ei koske Selection-osion julisteita.

-Såfin

3 kommenttia:

 1. Ihania julisteita! Teillä ja tuolla kaupassakin. Löysin monta, jotka voisin tilata ja meillä onkin kaikki seinäpinnat vielä ilman tauluja ;) Tosi moni juliste oli jo valmiiksi alessa Poster Storessa, tiedätkö saako koodilla vielä lisäalen vai oikeuttaako se vaan aleen ei alennetuista tai jo alennetuista sen verran, että saa maksimissaan tuon 30%?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Osa julisteista on tällä hetkellä -25%. Tällä koodilla voit saada enintään yhteensä 30% alennusta alkuperäisestä hinnasta. Mukavia shoppailuja - näillä tauluilla saa kyllä hienosti luotua kivaa tunnelmaa <3

   Poista
  2. Kiitti ;) nyt vaan klikkailemaan sopivia ostoskoriin :D

   Poista