2018/01/26

Hankintoja viime aikoina (koska oli ihan pakko)

Täytyy myöntää, että taloprojektimme myötä emme ole keskittyneet kovin paljon siihen miten vähän tai paljon tavaroita olemme hankkineet. Joka viikonloppu tuntuu siltä, että raahaamme kassikaupalla (pakettiautokaupalla?) tavaroita kotiin rautakaupasta. Nämä tavarat tulevat toki huutavaan tarpeeseen sillä uusi talo pitää valmistua määräaikaan mennessä, muuten joudumme muuttamaan keskeneräiseen kämppään. Niinpä tähän samaan konkurssiin voi ihan yhtä hyvin hankkia vähän muitakin "ei niin pakollisia" tavaroita kotiin ja vaatekaappiin. Heh. Puolustuksekseni voin sanoa, että olemme myös laittaneet superpaljon tavaraa kiertoon tulevan muuton takia. Olen vieläkin shokissa siitä, miten paljon tarpeetonta tavaraa meidän kotiin on mahtunut. Tilalle on ilmestynyt paljon uusiakin juttuja ja halusin itseni takia tehdä pienen kollaasin kaikista viimeaikaisista ostoksista. Onneksi tein näin sillä nyt vasta ymmärsin miten paljon tässä on tullut hankittua. Hups. Mutta hei, ihania juttuja on löytynyt. Katso vaikka:

Kotiin olemme hankkineet kauniita pieniä sisustusesineitä. Erityisen ihastunut olen meidän uuteen vaatenaulakkoon jonka hankimme lähinnä lapsille niin, etteivät ulkovaatteet aina lojuisi lattialla. Saa nähdä onko siitä hyötyä. Hahaa..

/ 1. Valaisin: Alice & Fox / 2. Sisustushyllyt: Alice & Fox/ 3. Naulakko: Alice & Fox / 4. Hyllykkö: Minitude / 5. Kori: Alice & Fox/Lasten vaatekaappiin olemme puolestaan hankkineet pääosin uusia (ilmeisesti eläinteemaisia) vaatteita. Erityisen ihastunut olen ilmeisesti ollut Bang Bang Copenhagen-merkkiin, sillä suurin osa hankkimistamme vaatteista ovat olleet kyseistä merkkiä. Eikö tuo pingviini-asu ole ihana?

/1-4 Bang Bang Copenhagen / 5 eBBe Kids/Omaan vaatekaappiin olen myös tehnyt muutamia hankintoja tässä kuussa. Suurin syy hieman outoon kollaasiin on se, että minulla on helmikussa tulossa yhdet teemajuhlat jossa jokaisen tulisi olla pukeutuneena kultaan. Muuten tuollainen paljettitoppi ei ehkä istuisi vaatekaappiini. Lisäksi löysin ihanan jooga-topin ja uudet korkkarit.

/ 1. Korkokengät: ALDO / 2. Musta toppi: New Look / 3. Hame: Only / 4. Paljettitoppi: GAP / 5. Joogatoppi: Rönisch / 

Oletko sinä shoppaillut viimeaikoina? Jos olet niin mitä?

-Såfin

2 kommenttia:

  1. Ihania jutuja♥ Tuota pingviinipaitaa mietin taannoin meidän 4-vuotiaalle. Mä olen kyllä viime aikoina innostunut ehkä liikaakin ostelusta :D Meille on tullut esim. uusi seinävalaisin pikkuiselle, uudet toppavaatteet hajonneiden tilalle tytölle (ja pojatko muka kuluttaa vaatteet puhki??) sekä kasa sisävaatetta kaikille lapsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pingviinipaita on ihan huippu! <3 Ai sinullakin on ollut samanlainen kausi shoppailun suhteen. Heh. Se lähtee niin helposti käsistä. :D

      Poista