2018/01/18

Se on myyty

Minulla on vähän sekavat tunteet juuri nyt. En tiedä osaanko edes kirjoittaa kokonaista blogi-postausta sillä käteni tärisevät. Muistatte ehkä kun muutama päivä sitten julkaisin kirjoituksen siitä miten meidän talo nyt vihdoin on myynnissä?! Meidän tuleva rakennusprojekti lähenee loppuaan ja pääsemme pian muuttamaan uuteen kotiimme. Myyntiä varten olimme siivonneet kuin hullut ja jännitimme tietenkin tilannetta, sillä nyt se totuus koittaisi. Vuorokauden sisään olimme buukanneet jo hurjan määrän yksityisnäyttöjä tälle viikolla. Kokonaiset 48 tuntia ilmoituksen julkaisusta istahdin alas työpöytäni ääreen yllättyneenä juuri saamastani viestistä. Joku halusi ostaa meidän kodin täyteen myyntihintaan ja vielä käteisellä. En voinut uskoa korviani. En niinkään olisi ollut muuten näin yllättynyt, mutta emme siihen mennessä olleet pitäneet yhtään näyttöä. Joku teki tarjouksen kodistamme NÄKEMÄTTÄ..

No siis ei tässä voi muuta sanoa kuin: WoopWoop! Juuri nyt olemme onnellisia sillä eilen allekirjoitimme paperit ja käteisrahakin on jo maksettu. Se on siis totta. Meidän koti on myyty. Vau.  

Tiedän, että moni tuttu jakoi meidän myyntiilmoituksen ja tämän jälkeen viimeistään uskon SOME:n voimaan. Kiitos kaikille avusta <3  Haluamme myös välittää kiitoksemme isi-ihmisen kummitädille joka on auttanut meitä asuntokauppaan liittyvissä asioissa. 

Huhheijaa!! Pitääkin tästä sitten mennä varmistamaan, että meidän uusi talo todellakin valmistuu määräpäivään mennessä. Hahaa..

-Såfin

11 kommenttia:

 1. Vau, niin mahtavaa! Onnea nopeasta myynnistä!!

  VastaaPoista
 2. Tsekkasin kuvat ja on kyllä hieno koti :)! Onnea! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Kyllä tässä on ollut kiva asua <3

   Poista
 3. Ihan mielettömän nopeaa toimintaa! Somen voima on mahtava ja taas tuli todiste siitä, että itsekin saa kiinteistön myytyä helposti ja nopeasti - ei ne kiinteistövälittäjät aina olr se ainoa tai paras vaihtoehto :) Onnea tuhannesti helposta myyntiprosessista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Yllättävän paljon näkyvyyttää tällainen ilmoitus saa ihan näin omissa kanavissa. Mutta täytyy kyllä myöntää, että isi-ihmisen kummitäti joka on kiinteistövälittäjä on auttanut meitä etenkin nyt paperihommissa (ja antanut neuvoa myyntihommissa) joten siitä on ollut suuri apu - vähintään se on poistanut epävarmuutta! <3

   Poista
 4. Onnea kaupoista, menipä hienosti! :)

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan mahtavaa! Teidän koti on kyllä niin upea, että varmasti olisi useampikin tahtonut sen omakseen :)

  VastaaPoista