2018/01/25

On ihan ok muuttaa mielensä (+lastenhuoneiden maalatut seinät)

Olen aina ollut sitä mieltä, että olen vahva henkilö. Tällä tarkoitan sitä, että kun päätän jotain vien sen yleensä loppuun asti. Päätöstäni on vaikea lähteä muuttamaan jälkikäteen. Hyvin, hyvin harvoin sorrun vaihtamaan mielipidettä asiasta. Olen monessa suhteessa siis aika ehdoton. Tämä on omastakin mielestäni hieman ärsyttävä piirre, sillä mielipiteen vaihtaminen olisi vähän sama kuin myöntäisi olleensa väärässä ja sehän ei käy päinsä. Heh. Ongelmalliseksi tällainen piirre muodostuu siinä tapauksessa, kun on rakentamassa taloa niin kuin nyt olemme. Valintoja pitää tehdä kuin liukuhihnalta tunnollisesti verraten hintoja, muotia, kestävyyttä ja ekologisuutta. Hieman ahdistuneena näistä kaikista päätöksistä sanoin aiemmin, että aiomme tehdä kaikki (irto)sisustukseen liittyvät päätökset vasta sen jälkeen kuin muutamme meidän uuteen taloon. Sanoin myös, että kaikki meidän seinät jäävät valkoisiksi ja valitsemme pinnoille neutraaleja ja kestäviä pintamateriaaleja. Noh, eihän se ihan niin mennyt. Hups vaan ja lastenhuoneiden seinät eivät olleet enää valkoiset. Yhtenä päivänä löysin itseni rautakaupan värihyllyjen välistä yhtä innoissaan kuin pieni lapsi karkkikaupassa. Heh. Ja näin meidän talo sai ensimmäiset värikkäät seinänsä..

Lastenhuoneiden seinät maalasimme hieman epäsymmetrisesti kahdella värillä. Inspis tällaiseen maalauksen löytyi ihanasta Karkkipurkki-blogista. Toisen pojan huoneeseen tuli vihreät sävyt, sillä huone sisustetaan viidakkoteemalla. (Katsotaan miten hankalaksi tämä teema vielä meille koituu. Heh). Toisen pojan huoneeseen valitsimme kahden sävyistä sinistä väriä ja yritämme myydä meidän nuoremmalle pojalle ideaa vedenalaisesta teemasta. Huoneet ovat tietenkin vielä todella keskeneräiset, sillä meidän talo valmistuu vasta muutaman kuukauden päästä. Lattiamateriaaliksi valitsimme kauniin valkoisen parketin ja luulen, että se on juuri oikea valinta näihin huoneisiin. Poislukien näistä tehosteseinistä huoneet ovat siis aika neutraalit. Ja pieni tunnustus vielä tähän loppuun: olen ihan vahingossa jo hankkinut poikien huoneisiin uudet hyllyt, taulut ja valaisimet..

Tällaisia kuulumisia meidän työmaalta tällä kertaa!

Osaatko sinä vaihtaa mielipidettä?

-Såfin

4 kommenttia:

 1. Toi on tosi kiva idea! Mä näin tän ekana Sinin blogissa ja tykästyin myös. Hienot oli Karkkipurkin Annikan kodissakin :)!

  Maali on siitä kiva, että jos mieli muuttuu niin saa äkkiä uutta väriä pintaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalin kanssa on tosiaankin kiva testata erilaisia juttuja ja siitä pääsee suhteellisen pienellä vaivalla eroon! :D Nyt pääsee sitten käsiksi niihin varsinaisiin sisustushommiin!

   Poista
 2. Kivan väriset ja nuo on kyllä hauskasti maalattu :)

  VastaaPoista