2018/01/02

Testissä: Suomen Suurin Sisähuvipuisto

Meidän perhe on lomaillut nyt välipäivinä ja olemme aktiivisesti olleet liikkeellä tekemässä sellaisia juttuja joihin meillä ei ole mahdollisuutta muuten arjessa. Yksi "must do" testattava oli ehdottomasti Helsingin Messukeskukseen avattu popup huvipuisto: Suomen Suurin Sisähuvipuisto. Iso osa Messukeskuksen tiloista on 26.12-7.1. täytetty pomppulinnoilla, sählykentillä, sumopainialueella ja sisäpeleillä ja tämähän on suorastaan jokaisen pienen lapsen paratiisi. Pitkät pöydissä istutut joulu- ja uudenvuoden illalliset  ovat äkkiä unohdettu kun näkymä suureen touhuhalliin avautuu. Meidän pojat syöksyivät suorinta tietä pomppulinnoihin ja hyppivät ja pomppivat sielä koko sielunsa edestä. Myös me aikuiset taidettiin hetkeksi villiintyä ja antaa joulukinkulle kyytiä pomppimisen muodossa. Heh..

Tänä vuonna pomppulinnojen lisäksi sisähuvipuistossa oli myös paljon muuta koettavaa. Meidän koko perhe testasi mm. keppihevosrataa. Siellä saimme tarkat ohjeet eräältä 8-vuotiaalta neidiltä siitä miten radalla tulisi käyttäytyä. Ymmärsimme nopeasti, että tämä laji ei ehkä ollut ihan meitä varten. Hahaa.. Tänä vuonna sisähuvipuistossa oli myös varattu paljon istumapaikkoja keskelle käytäviä aikuisia varten. Tästä suuret plussat. Lapset nimittäin jaksavat touhuta.. kröhöm.. hieman pidempään kuin aikuiset ja pieni hengähdystauko istualteen ei siis ollenkaan ole pahitteeksi. Lisäksi yhdessä nurkassa oli myös erikseen rajattu vaipanvaihtoalue sekä imetysnurkkaus joka palveli perheitä joissa oli pieniä vauvoja. Ruokailumahdollisuudet Messukeskuksessa olivat kuitenkin rajoitetut vaikkakin alueella saikin ostettua pientä naposteltavaa ja juotavaa. Ainut ruokaa myyvä paikka sulkeutui jo kaksi tuntia ennen kuin huvipuisto meni kiinni. 

Kaiken kaikkiaan minusta on kivaa, että tällaisia lapsiperheille suunnattuja tapahtumia järjestetään näin vuodenvaihteen tienoilla kun suurin osa lapsista lomailevat ja kaipaavat paikkaa jossa voivat purkaa energiaa ja tavata muita lapsia. Meillä oli huippuhauskaa - lisää tällaista kiitos!

-Såfin

/Yhteistyössä Suomen Suurin Sisähuvipuisto/

2 kommenttia:

  1. Meillä ainakin pojat on nyt lomalla olleet sellaisia energiapakkauksia, että ihan harmittaa ettei tuonne päästy lähtemään. Ois äiti päässyt edes hetken helpommalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, juu tuo energia jotenkin kerääntyy pieniin lapsiin näin joululoman alla. Pitäisi päästä oikein kunnolla riehumaan :D

      Poista